top of page

LINKIFY

Public·13 ARTIST

[[[STREAMEN==]-]] Union Saint-Gilloise OHL kijken 12 augustus 2023


” Dat Union donderdag in het Lotto Park speelt, heeft te maken met het vertrek van voormalig Union-coach Felice Mazzu naar Anderlecht afgelopen zomer. In augustus spraken beide clubs af dat Union in Anderlecht mag spelen als de unionisten Europees zouden doorstoten. Als Union donderdag wint tegen zijn Berlijnse naamgenoten – de heenwedstrijd eindigde op een gelijkspel - wacht een kwartfinale tegen mogelijke namen als Manchester United, Juventus of Arsenal. Dan zal Union opnieuw aan tafel moeten zitten met Anderlecht voor afspraken over de thuiswedstrijd in de kwartfinales.
Site officiel | Standard de LiègeJupiler Pro League | Speeldag 3 Sporting Charleroi VS Standard Jupiler Pro League | Speeldag 4 Cercle Brugge zaterdag 19-08-23 | 16h00 Jupiler Pro League | Speeldag 5 KV Kortrijk zaterdag 26-08-23 | 20h45 Ranking 9 3 pt 10 RSC Anderlecht 11 KV Mechelen 2 pt 12 KVC Westerlo 1 pt 13 OHL 14 15 0 pt 16 Speeldag 2 vrijdag 04-08-23 | 20h45 0 - 1 Union Saint Gilloise Man van de match Arnaud Bodart Verzamelde 81% van de stemmen Volledige beoordeling van de match Speeldag 1 zondag 30-07-23 | 19h15 STVV 1 - 0 Verzamelde 30% van de stemmen Speeldag 6 Europe Play-offs zaterdag 03-06-23 | 20h30 KAA Gent 3 - 1 William Balikwisha Verzamelde 36% van de stemmen Speeldag 5 Europe Play-offs zaterdag 27-05-23 | 20h45 0 - 4 Verzamelde 48% van de stemmen Speeldag 4 Europe Play-offs zaterdag 20-05-23 | 18h15 3 - 0 Verzamelde 46% van de stemmen Aucun contenu de page d'accueil n'a été créé pour l'instant.


Waar het wellicht om draait, is wie kan claimen om dé club van Brussel te zijn. “Daarom is het moeilijker om naar Anderlecht te gaan. Om persoonlijke redenen haat ik Anderlecht, maar toch maakt het voor mij niet zoveel uit, ” zegt Deglas nog. “Ik blijf mijn team volgen. Als supporters zingen wij op de melodie van ‘Pour un flirt avec toi’: ‘Pour un match en Europe, je ferai n’importe quoi. ’” Bijna uitverkocht N’importe quoi, dat betekent dus ook zich in het hol van de leeuw wagen, en zo denken veel andere Union-supporters daar ook over. Dat tonen de ticketcijfers aan. “Er zijn al 13. 700 tickets verkocht, ” weet Union-woordvoerder Maarten Verdoodt. Dat betekent dat het stadion bijna uitverkocht is, want voor Union-Union Berlin mogen maar 15.


“Maar het is nooit fijn om in een ander stadion te moeten spelen. Het is weer een nieuw stadion dat we gaan ontdekken. ” “Het is niet ideaal. Het is niet onze favoriete plek, ” voegt Maarten Verdoodt toe. “Maar het is goedkoper dan in Leuven spelen en het is dichterbij. Op organisatorisch vlak helpt het wel dat we in Brussel spelen.


(((Livestream-tv-))) RWDM Lyon kijken live 23 juli 2023


Laten die twee ploegen elkaar nu uitgerekend in de ogen kijken … Dankzij tactisch meesterbrein Marc Brys scheren de Vlaams-Brabanders hoge toppen, terwijl De Carolo’s hun gestreepte bus in alle stilte toch weer in de subtop geparkeerd hebben. Boude voorspelling: OHL-Charleroi zou zomaar eens het leukste duel van het weekend kunnen worden! Spitsenoorlog Wat zijn ze de voorbije speeldagen uitstekend bij schot geweest, de meer gerenommeerde spitsen uit onze JPL. Ferran Jutglá en Mike Trésor leiden momenteel de dans der Gouden Stieren met vijf treffers, maar gevaarlijke heerschappen als Hugo Cuypers, Michael Frey, Vincent Janssen en Fabio Silva liggen vanuit de schaduw op de loer.


Vandaag roept supportersvereniging zelfs op tot een boycot van de terugwedstrijd van de achtste finales in het Lotto Park. “De actieve cel van de Union Bhoys zal niet naar Anderlecht gaan. We roepen leden en sympathisanten op om de wedstrijd te boycotten, wegens het totale gebrek aan communicatie vanuit onze club, ” klinkt het. “We blijven trots op onze spelers en spreken donderdagavond af aan het Club House om de historische wedstrijd daar te volgen. ” Boycot Of de oproep tot boycot veel gehoor zal krijgen is nog maar de vraag. Zelfs binnen de Union Bhoys zelf lijkt er geen meerderheid te zijn die voor een boycot is. “In Anderlecht gaan spelen is wel een beetje taboe, maar voor Union-fans tout court is die discussie niet aan de orde.


Home | KAA Gent Website


Uitkijken naar speeldag 8 : Europese trampoline naar meer


Mark van Bommel hoopt zijn nog foutloze troepen ook langs deze groen-zwarte bananenschil te loodsen. Duel der uitdagers Wie de linkerkolom van de JPL in ogenschouw neemt, komt tot een opmerkelijke vaststelling: de klassieke G5 staat daarin vertegenwoordigd, samen met andere (kandidaat-)topclubs Antwerp en Union. Blijven over: OH Leuven en Sporting Charleroi.


Waar de afkeer van de paars-witte buren uit Anderlecht bij een deel van de Union-supporters vandaan komt, kan ze moeilijk uitleggen. Union speelt nog maar sinds vorig seizoen op hetzelfde niveau als Anderlecht, nadat beide clubs decennialang niet in dezelfde competitie hebben gespeeld. Tussen 1979 en 2018 hebben de twee Brusselse clubs geen enkele keer op hetzelfde veld gestaan. JDM “Voor de Tweede Wereldoorlog was Union de grootste club van Brussel, daarna was dat duidelijk Anderlecht, ” weet Deglas. Op sportief vlak lijkt het tij nu opnieuw te keren, met een tweede sterk seizoen van Union in de hoogste klasse van het Belgisch voetbal en mooie prestaties in Europa, terwijl het voor Anderlecht op sportief vlak al een hele tijd moeizaam loopt.


Royal Antwerp FC krijgt zondag ‘in principe’ één van de eenvoudigste wedstrijden van het jaar voorgeschoteld, zelfs met het thuisvoordeel van Cercle Brugge. ‘In principe’ staat echter bewust tussen aanhalingstekens: iedereen is het er roerend over eens dat De Vereniging over meer kwaliteit beschikt dan die rode lantaarn rond haar nek doet vermoeden.


De achtste finales spelen in de Europa League gebeurt niet elk jaar. Dit is misschien onze laatste kans in de Europa League, dus gaan we naar Anderlecht, want we moeten onze ploeg steunen, ” zegt Union-fan Emily Deglas, zelf ook lid van de Bhoys. “Het idee van een boycot leeft vooral bij de jongere generaties Bhoys, maar als oudere Bhoys roepen wij niet op tot een boycot. Wil je komen kijken, ga dan. Wil je niet komen kijken, kom je niet, ” aldus Deglas.


Uitkijken naar speeldag 8: Europese trampoline naar meer en ‘rien ne va plus’Na een deugddoend Europees intermezzo is de Jupiler Pro League weer aan zet. Speeldag acht herbergt enkele leuke affiches om naar uit te kijken, maar als het van VoetbalPrimeur. be afhangt, zit je eigenlijk best van vrijdag- tot zondagavond voor de buis.


“Er hebben verschillende vergaderingen plaatsgevonden met de Union Bhoys. We hebben toegegeven dat we een fout hebben gemaakt door niet op voorhand te communiceren, ” zegt Verdoodt. “Er was ook een positieve bijeenkomst met enkele spelers en de coach. Daar was de boodschap van de spelers duidelijk: ‘We begrijpen jullie standpunt, maar willen dat jullie ons komen steunen. ’” Union-nomaden Maandag verdedigde de CEO van Union in het VRT-programma Extra Time nog de keuze om in Anderlecht te gaan spelen. “We gaan twaalf- of dertienduizend supporters ontvangen. In Leuven zou dat niet mogelijk geweest zijn, ” aldus CEO Philippe Bormans.


Home | RUSG11 August 2023 Spelersselectie Union - OH Leuven Voor de thuiswedstrijd tegen OH Leuven van morgen (aftrap om 18u15) geen Senne Lynen en Bart Nieuwkoop in de selectie. Zij rondden afgelopen week hun transfer af. Voor Henok Teklab komt de wedstrijd nog te vroeg. Lees meer RUSG Academy 10 August 2023 Maradona Academy komt naar Union De spelers tussen 6 en 12 jaar van onze RUSG Academy krijgen volgende week van 14 augustus tot en met 18 augustus een stage aangeboden van de Maradona Soccer Academy. Een voetbalschool opgericht door de familie van voormalig wereldvoetballer Diego Armando Maradona.


000 van de 21. 000 zitjes in het Lotto Park ingenomen worden, waarvan er 2. 500 voorbehouden zijn voor de Duitse supporters. Een voorwaarde van RSCA om Union in Anderlecht te laten spelen, was namelijk dat de supportersvakken van de harde RSCA-supporterskernen als Mauves Army leeg blijven. Als nomade is het nooit gemakkelijk. Waar we ook spelen, het is nooit goed. Je betaalt een stevige huurprijs, maar speelt niet thuis Dat laatste toont volgens sommige Union Bhoys aan dat het RSCA-bestuur meer respect heeft voor haar supporters dan de Union-directie.


OHL-trainer Euvrard: “Dan kunnen we opnieuw verder kijken”


(LIVESTREAM-TV#) Union Saint-Gilloise OHL kijken 12


[STREAMEN===] Genk Tienen kijken stream 1 juli 2023


Vijf trekpleisters! Europese trampoline? Tien op twaalf in Europa, de Belgische clubs zijn al met slechtere rapporten teruggekeerd, om een eufemisme te gebruiken. Nu is het absoluut zaak om die fraaie lijn door te trekken, óók in de vaderlandse competitie. Club Brugge zou geen problemen mogen kennen in Seraing, maar RSC Anderlecht (op KVC Westerlo) en Union Saint-Gilloise (thuis KRC Genk) konden wel een duwtje in de rug gebruiken. Of doet die Europese overwinning zelfs dienst als een ware trampoline? Rien ne va plus De teerlingen zijn geworpen, althans op transfervlak. Sinds vorige dinsdag heeft de zomermercato haar poorten onherroepelijk gesloten.


[live hd##] Union Saint-Gilloise OHL kijken live 12 augustus


De Jupiler Pro League is terug: spanning verzekerd


De vorige thuiswedstrijden moest Union in het stadion van OHL in Leuven beslechten, want in het eigen Joseph Marienstadion mogen geen Europese wedstrijden gespeeld worden. Het kleine, maar gezellige stadion is verouderd en voldoet niet aan de UEFA-normen. Voor de thuiswedstrijden in de knock-outfase van de Europa League zal de club dus opnieuw moeten uitwijken, dit keer niet naar Leuven, maar wel naar Anderlecht. Dat kondigde Union in december aan. Daar kwamen toen heel wat negatieve reacties op. “Na de verbazing kwam de woede en het onbegrip. Hoe heeft onze voorzitter zo’n beslissing kunnen aanvaarden als hij zegt dat hij de club en de supporters respecteert. Als de directie ons had geraadpleegd, wat nooit gebeurd is, hadden wij het duidelijk gemaakt dat we nooit bij onze rivalen zouden willen spelen, ” communiceerden de Union Bhoys in december.


Supporters kijken dan ook reikhalzend uit naar die laatste lading nieuwkomers. Vooral bij Standard Luik toverde Deadline Day een lach op het gezicht, want van Steven Alzate, Marlon Fossey en Philip Zinckernagel mag toch wat verwacht worden. Buiten Sclessin zal de terugkeer van Nacer Chadli op belangstelling kunnen rekenen, terwijl het mes tussen de tanden van Birger Verstraete KV Mechelen aan meer slagkracht moet helpen. En wat kunnen de last-minute nieuwkomers bij KV Kortrijk en SV Zulte Waregem? Duel der uitersten Zo ontzettend vaak gebeurt het niet in een lopend kampioenschap, de koploper die de hekkensluiter partij geeft.


(((LIVESTREAM>>>))) Mechelen Oostende kijken 10 mei 2023


Wedstrijd van Union Sint-Gillis tegen Union Berlin bijna uitverkocht ondanks boycot van harde kernJDM De terugwedstrijd in de achtste finale van de Europa League voetbal tussen Union Sint-Gillis en de Duitse club Union Berlin is zo goed als uitverkocht. Donderdagavond speelt Union in het stadion van aartsrivaal RSC Anderlecht. En dat tot grote ergernis van de harde kern Union-fans, die zelfs oproepen tot een boycot. Donderdagavond neemt Union het op tegen Union Berlin in de terugwedstrijd van de achtste finales van de Europa League. Het wordt de vierde ontmoeting tussen beide clubs dit seizoen.


[LIVESTREAM>>>] Feyenoord Union Saint-Gilloise kijken live s


About

Welcome to the group! Connect with other members, get updates and share media.

ARTIST

bottom of page