top of page

LINKIFY

Public·13 ARTIST

(UPPKOPPLAD>) AIK Brommapojkarna är gratis 12 borgemánu 2023


IF Brommapojkarna - All transfers - Transfermarkt




AIK Fotboll


Och buropen på Friends var befogade. Jag tror ändå att AIK inte behöver oroa sig över att åka ur. De har för bra lag för det och har ett för långt avstånd till IFK Göteborg. Och medan sportchefen Thomas Berntsen sitter och funderar över den svartgula insatsen den här lördagen, lär han sitta som på nålar gällande en annan sak. Försäljningen av Robin Tihi. Foto: JOHANNA WALLEN / BILDBYRÅNÖverens med Al AhliAIK är överens med Al Ahli från Doha, Qatar, om övergångssumman på drygt 23 miljoner kronor. Spelaren och klubben är också i princip överens om ett kontrakt som ekonomiskt är väldigt fördelaktigt för mittbacken. Däremot så vill Tihi själv besöka klubben innan han tar ett slutgiltigt beslut.


Brommapojkarna - AIK - 01 juli 2023 - fotbollskanalen.se


För att var snäll. Första halvlek var medioker, där BP vann det mesta centralt och AIK gick bort sig i presspelet gång på gång. 1–1, efter ett mål av Erick Otieno, var nog Henning Berg säkerligen nöjd med, med tanke på hur det såg ut fram tills dess. Det blev inte direkt bättre i andra halvlek, där AIK inte lyckades trumma igång på allvar. 2–2 var hyfsat rättvist och AIK kom undan med blotta förskräckelsen efter Omar Farajs kvittering i slutet. Ett kryss mot BP väcker dock en del frågor gällande hur långt Henning Berg kommit med det här lagbygget.


Och som därmed blev en av AIK:s dyraste värvningar någonsin, om man räknar in en hög sign on-bonus och en bra allsvensk lön. Anfallaren vann trots allt skytteligan på Cypern förra året. Det säger en del om vilken kvalitet som han faktiskt besitter.. Lägg därtill att Dino Besirovic och Mads Tychosen knappast var några billiga värvningar heller, så är det lätt att räkna ut att AIK aldrig någonsin spenderat så mycket pengar i ett transferfönster. Men det är självklart helt rätt agerat. Att åka ur allsvenskan skulle kosta betydligt mer och hade varit en katastrof. Satsningen signalerar också en annan sak.


Mycket tack vare de svartgula supportrarna. Följ ämnen och skribenter Att AIK skulle satsa rejält i det här sommarfönstret var väntat. Men att Gnaget skulle gå loss så hårt som de faktiskt gjort hade jag inte trott. Visserligen gjorde klubben i princip samma sak när läget såg prekärt ut sommaren 2020. Då tog klubben in Mikael Lustig, Sotirios Papagiannopoulos, Filip Rogic och Bojan Radulovic.


AIK kan se ljust på framtiden – trots en medioker insatsUppdaterad 17:21 | Publicerad 17:18Oavgjort mot BP var en rejäl missräkning för AIK. Och nu sitter sportchefen Thomas Berntsen och håller tummarna för att försäljningen av Robin Tihi ska bli helt klar. För trots att AIK spenderat historiskt mycket pengar under det här sommarfönstret kan klubben göra ett riktigt bra år rent ekonomiskt.


IF Brommapojkarna 44 röd vs AIK 05 Akademi Match


[[KOLLA PÅ-]] Brommapojkarna mot AIK är gratis 1


AIK krossade BP på Tele2-ArenaAIK började bäst i derbyt på Tele2 Arena och skapade de bästa chanserna inledningsvis. I den 27:e matchminuten när AIK-klacken skanderade Ivan Turinas namn avlossade Kennedy Igboananike ett skott som inte såg allt för svårt ut att ta av Ivo Vazgec. 0-1, Igboananikes tolfte mål denna säsongen. Tio minuter innan paus utökar AIK ledningen genom Celso Borges som enkelt kan placera in bollen någon meter utanför straffområdeslinjen. Bortalaget tryckte på för fler mål och bara minuter senare kom Martin Mutumba runt och sköt i stolpen. 3-0-målet kom med en minut kvar av stopptiden istället.


Odds och förhandstitt: Brommapojkarna - AIK - Betting.se


Nästa år, då jävlar. Det är ett uttryck som används lite skämtsamt och lite på allvar, av vissa av de mest hängivna supportrarna som anser att guldet är kört om AIK förlorar den allsvenska premiären. Robin Tihi. Foto: EMMA WALLSKOG / BILDBYRÅNAIK gick bort sigMen här är uttrycket verkligen befogat. Strategin från AIK är också tydlig. Nye tränaren Henning Berg ska få de spelartyper han vill ha under sommarfönstret, hålla AIK kvar i allsvenskan 2023 och sedan kunna spela ihop laget så att det inte behövs speciellt många dyra tillskot under 2024, då AIK ska vara med och slåss om SM-guldet igen. Mot BP såg det dock ut som om att AIK har en del att jobba med.


Tre väldigt namnkunniga spelare och en inte lika namnkunnig, men där landslagsmannen Mikael Lustig i princip spelade gratis första tiden i klubben och där Steffo Thörnqvist och Niklas Strömstedt lånade ut sammanlagt omkring 600 000 till sign on-bonusen för Umeåsonen Lustig. Det slutade väldigt bra. Men det var sommarfönstret 2020. Thomas Berntsen. Helt rätt ageratNu skriver vi 2023 och det här fönstret har varit något helt annat. Anton Saletros blev den första prestigevärvningen som AIK lyckades landa och det talas om en rejäl sign on-bonus, långt över fem miljoner kronor. Samma sak med Ioannis Pittas, som AIK betalade omkring nio miljoner kronor till Apollon Limassol för.


AIK Fotboll - Friends Arena


(LEVA<<<<) AIK mot Brommapojkarna är gratis 12


About

Welcome to the group! Connect with other members, get updates and share media.

ARTIST

bottom of page