top of page

LINKIFY

Public·13 ARTIST

[[телевизия на живо>>>]] Украйна България на живо 12/08/2023


Уеб камери от Украйна на живо - weather-webcam.eu
アジア民族造形学会グループ


Радев към Зеленски: Не приемам предоставянето на боеприпаси от резервите на България Президентство, пресцентър "Много съм благодарен за това, че хората в България подслониха голям брой украинци. Те разбират, че това не е конфликт, а война. Трябва да поставим точките. Имаме право на това, защото войната е на наша земя. Един от опитите за шантаж на Русия бяха чрез енергоносителите. Това не е война за изтощение на света, а за избиването на украинци". Това заяви от своя страна украинският президент Володимир Зеленски пред Радев. Той отбеляза, че е важна декларацията, подписана между двете страни и попита Румен Радев, ако България е в същата ситуация и не й помагат с оръжие, какво ще прави тогава.


България U18 vs Украйна U18 Резултати на живо


СЛЕДИ НА ЖИВО: България - Украйна 0:1, нещастна


"Още от първите дни на конфликта, тогавашният премиер Кирил Петков и финансовия министър Асен Василев лично се ангажираха за европейска подкрепа на Украйна. Кабинетът "Петков" включи нашата страна в усилията на ЕС и НАТО в помощ на Украйна - политическа и дипломатическа, хуманитарна и военно-техническа. Нашата страна втори дом за стотици хиляди украински бежанци, избягали от войната", посочи той. Денков също така посочи, че мястото на Украйна в сърцето на европейската сигурност - в НАТО и ЕС. Той се ангажира, че България ще помага на Украйна да се подготвя за членство в двете организации. И изрази готовност страната ни да участва в следвоенното възстановяване на Украйна. Снимка: Георги Димитров Зеленски се срещна с президента Румен Радев След това украинският президент се срещна и с държавния глава Румен Радев, където отново на фона мощните гръмотевици отвън те проведоха дълъг разговор вътре в президентството.


На живо: Украйна - България


[ПОТОК НА ЖИВО] Украйна България гледай мача 12.08


БГНЕС Денков към Зеленски: Независима и суверенна Украйна е ключова за евроатлантическата сигурност "За мен е удоволствие да Ви посрещна в София и да изразя лично своята и на българското правителство подкрепа на Украйна в борбата руската агресия. България е последователна в подкрепата за суверенитета и независмостта на Украйна. Убедени сме, че независима и суверенна Украйна е ключова за евроатлантическата сигурност и сигурността в региона". Това заяви от своя страна премиерът Николай Денков в съвместната пресконференция.


"Тази декларация е важна стъпка в развитието на нашите отношения, но аз не приемам изпращането на боеприпаси от резервите на нашите страни. Отбранителните способности на България не бива да отслабват, защото средата за сигурност е достатъчно тревожна и в нашия регион", обърна се Радев към украинската делегация. "Конфликтът придобива нови измерения. Това за нас е изключително чувствителна тема. С всеки изминал ден рискът в Европа расте, включително рискът от радиоактивно замърсяване", посочи българският държавен глава. "Ние следим с тревога как бойните действия стават все по-ожесточени и загиват все повече хора, включително от българската общност в Украйна, както и рискът около Запорожката АЕЦ.


Надявам се по-скоро да видим мирно решение, особено в светлината на дълбоките исторически връзки между нашите народи". "За мен това категорично е война, многократно използвах думата "война", обърна се Радев към Зеленски. "Чуваме думата "победа". Ние искаме да чуваме думата "мир". И водещите усилия да бъдат постигане на "мир". Вярвам, че не сме използвали всички средства на дипломацията в тази посока, а не задълбочаване на конфикта", допълни още българският държавен глава Румен Радев.


Зеленски пристигна в София с българския правителствен самолет от Кишинев Полетът, с който пристигна Зеленски у нас, бе извършен с българския правителствен самолет, който излетя от България за Кишинев рано сутринта и кацна у нас обратно с украинския президент малко след 12:00 ч. МС, БГНЕС Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел първа посрещна държавния глава на Украйна при кацането му на българска територия. Това стана ясно от публикация на Габриел във фейсбук. „Добре дошъл в България, Володимир Зеленски“, написа тя. Малко след това Зеленски публикува пост в профила си в социалните мрежи, където официално сподели за визитата си в България и какво предстои.


Гледайте ОНЛАЙН: Испания - Украйна, двубой от "


(ПОТОК) Украйна България поток на живо 12 август 2023


НА ЖИВО от 21:30 ч. по БНТ3: България - Украйна


"Русия трябва да се изтегли безусловно от украинската територия от международно признатите граници и да понесе отговорност, включително за военни престъпления. Украйна заема важно място във външнополитическите приоритети на България, заради историческата, културната, езикова и географска близост между двете страни. Освен това в Украйна се намира най-голямата българска историческа общност зад граница. Поради всичко това, страната ни не може да гледа безучастно страданието на милиони хора само на няколкостотин километра от нашите граници", заяви Денков.


Войната: Русия съобщава за нова атака над Керченския


НА ЖИВО: България - Украйна


About

Welcome to the group! Connect with other members, get updates and share media.

ARTIST

bottom of page